Kauppa

Verkkokaupan valikoimaan kuuluvat laadukkaat kankaat ja kotimaiset lastenvaatteet, sekä erilaiset asusteet. Suomalaisten suunnittelijoiden inspiroivien kuvien ja tarkasti valittujen kankaiden myötä vaatteemme ovat aina turvallisia, kestävän kehityksen kannalta eettisesti tuotettuja, käytössä kestäviä ja useimmiten myös lasten suosikkeja värikkyyden ja hellyttävien kuvien ansiosta.

Sivuiltamme löydät värikkäitä, mukavia ja laadukkaita vaatteita, sekä ihania trikoo-, joustocollege- ja harsokankaita itsenäiseen ompeluun. Verkkokaupan valikoimasta löydät sekä omia kankaitamme, että ulkopuolisten toimijoiden suosikkiprinttejä. Kaikki lastenvaatteet ja asusteet ommellaan pientuotantona omassa ompelimossamme Seinäjoella. 

Tutustu myös ihaniin harsokankaisiin ja harsosta valmistettuihin vaatteisiin! Tuplaharso on pehmeä ja hengittävä kangas. Valikoimassamme on kuusi herkullista väriä ja super suloisia vaatteita perheen pienimmille. Harsosta valmistettuja vaatteita voit käyttää vauvalla niin kesällä kuin talvellakin.